Bulgur salat med rødbeder, agurk og peberfrugt:

 

Krydrede kødboller med bulgur salat3 personer

 3 Personer

  • 1 kop bulgur
  • 1 1/2 kop vand
  • salt
  • 1 reven rødbede
  • 1/3 agurk i små tern
  • 1/2 peberfrugt
  • citronsaft
  • balsamico eddike
  • 1/2 bundt hakket persille
  • salt

 

Det første du skal gøre er at koge bulguren i det saltede vand, og stille den i køleskabet så den kan nå at køle ned.

Bulgur, agurk, rødbede, peberfrugt og persille blandes i en skål, smages til med citronsaft og balsamico og lidt salt. Det er ufattelig enkelt – Og smager ufatteligt godt.

Kan  bruges som tilbehør til alle mulige og umulige retter. På billedet er det med krydrede oksekødboller

Velbekomme

Del med andreFacebookTwitterGoogle+

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>