Chicken vindaloo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette skal du bruge:

  • 750 g kyllingfilet
  • 2 store eller 3 små løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 spsk god eddike
  • 1 kop vand
  • 2  bouillonterning
  • chili efter behag (Vi brugte alle de små frugter der var tilbage på planterne – Se billede)
  • 2 tsk garam masala (Bruges af 2 gange)
  • olivenolie

Tilbehør

1/2 agurk i tern med citronsaft og fintrevet øko citron skal eller citron i vodka

Løg skåret i ringe med balsamico, eddike, citronsaft og masser af Sumakfrø

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kylling i tern ristes på en pande med spidskommen i olivenolien. Hæld det over i en gryde og hæld eddike over. Varmes lige så stille op.

Løgene og hvidløgene skæres i skiver og ristes gyldende på panden hvor vi lige har stegt kødet, hakkede tomater hældes over og hakket chili, det blendes til det er en konsistens af en mos. Det må gerne være lidt rustikt i det, det skal ikke være en puré. Det hele hældes nu i gryden (der nu har stået og hygget sig i eddiken i minimum 10 minutter), hvor det får en kop vand og 2 bouillonterninger. Nu får den en sjat soya og 1 tsk garam masala, lad det stå og koge en time.

 

Efter en time får den en skefuld garam masala mere, og får lov at koge ind så du fjerner væsken. Det passer med tiden hvor risene bliver kogt,

Det smager helt ufatteligt godt

Velbekomme

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Del med andreFacebookTwitterGoogle+

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>