Fyldte peberfrugter af rester

Fyldte peberfrugter af rester

Vi havde en rest af vores auberginefad tilbage, der var ikke nok til to personer, men det er også synd at smide det ud. Vi var lige en smut i byen og så nogle meget billige peberfrugter – og så var det jo oplagt.

  • En rest auberginefad eller kødsovs
  • 1 rest bulgur (ris kan også sagtens bruges)
  • 3 Peberfrugter
  • 1 chili efter smag
  • 1 håndfuld cherrytomater (Vi har frosset mange ned fra drivhuset i løbet af sommeren, det kommer os til gavn nu)
  • 1 dusk frisk timian fra haven
  • citronsaft
  • østerssauce
  • soyasauce
  • Lidt revet ost

Sådan gør du:

Alt undtaget peberfrugter smides i en gryde og smages til.

Toppen  bliver skåret af peberfrugterne, og skæres i små tern og ryger ned til kødsovsen.

Skyld peberfrugten og fyld dem op med kødsovsen og kom lidt revet ost på toppen (Vi har altid et stykke ost liggende i fryseren, så kan jeg lige tage det op og rive hvad vi skal bruge og smide det tilbage i fryseren, nu har vi aldrig problemet med grøn ost i køleskabet som vi ikke får brugt)

Bag dem i cirka 25 minutter ved 200 grader

En lille rest er blevet forvandlet til en let og velsmagende ret til 10 kroner.

Du kan servere dem med en god salat eller et godt madbrød hvis de skal fylde lidt mere. Hvis du ønsker lidt mere styrke kan du også sætte glasset med syltede chili på bordet – så bliver det hele lidt sjovere ;o)

 

Velbekomme

Del med andreFacebookTwitterGoogle+

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>