Indisk andepande

 

IMG_1613

  • 1 pk andefilet
  • 1 løg
  • chili efter behag (Jeg brugte en rød fatali og en golden cayenne, og det var mega stærkt)
  • Red curry pasta
  • 1 ds flåede tomater
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rødbede med top
  • 1 gulerod
  • 1 snack peber
  • majs
  • ærter
  • 1 lille ds kokosmælk
  • østerssauce
  • salt

 

  • Tilbehør

  • agurk
  • toppen fra rødbeden og den halve rødbede der var til overs
  • lidt citronsaft

IMG_1607

Andefilet steges hele på panden i noget olie, med lidt salt og peber til de er næsten møre. De sættes til side til senere.

Løg, hvidløg og chili steges på panden sammen med den røde curry paste, når det er blevet mørt kommes hakkede tomater over og det koger med i ti minutters tid sammen med køddet.

IMG_1609

Rødbede, gulerod og peberfrugt skæres meget tyndt ud og kommes i og koges i 5 minutter, smages til med østersauce og salt.

Til sidst kommes ærter og majs i bare for at varme.

 

Jeg serverede ris til og lavede en salat af rødbede toppen og agurk revet rødbede, smagt til med lidt citron.

Vi fik andefileterne på tilbud, så maden har måske sammenlagt kostet os 25 kroner.

 

Det smagte helt vildt godt –  Og var VIRKELIGT stærkt i min udgave.

VELBEKOMME

Del med andreFacebookTwitterGoogle+

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>