Ingefær shot

 

IMG_4470

Det er blevet koldt og gråt, det er nu man skal passe på ikke at få en løbende næse og det der er endnu værre. Vi bor i et gammelt u isoleret hus, hvor vi kan mærke det ligeså snart solen er væk. Her bliver helt vildt koldt, og jeg er en rigtig frossen pind, og vi har ikke penge til at bruge alt for meget elvarme. Vores lille brændeovn i stuen er ikke i stand til at fremskaffe halvt den varme der skal til for at jeg kan komme nogenlunde helskindet igennem vinteren. Men for at få varmen indenfra har jeg gennem flere år lavet denne dejlige ingefær shot, som jeg tager en shot af hver morgen, og hvis jeg føler at nu er det altså for koldt, så tager jeg mig en lille stille ekstra. Den er let og lækker.

  • 200 g ingefær i tynde skiver
  • 2 økologiske citroner i tynde skiver
  • 2 liter vand
  • gurkemeje rod på størrelse med en lillefinger i tynde skiver.
  • 4 spsk honning til at søde med

Det hele koges sammen i en times tid, hvor efter det bliver siet og kommes i en lukket flaske og sættes i køleskabet. Nu har du varmen til flasken er tom.

SKÅL

 

Del med andreFacebookTwitterGoogle+

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>