Kokostoppe

 

 

Jeg er bestemt ingen stor bager, men da jeg så i en tilbuds avis fra et supermarked at man kan lave kokostoppe af tre ingredienser, så blev jeg bare nødt til at prøve.

Det eneste jeg gjorde var at åbne en dåse kondenceret mælk, og blande det godt med 300 gram kokosmel. Nu har det en konsistens som man kan forme i toppe og over på en bageplade. Jeg bagte dem i 10 minutter ved 175 grader til de blev gyldne i bund og top, hvorpå jeg lod dem køle af og dyppede dem i noget smeltet chokolade. Det smager HELT anderledes end de færdigkøbte i supermarked. De er VILDT lækre, og en portion på omkring 50 mellemstore toppe har sammenlagt kostet 30 kroner.

De kan holde sig i lang tid i en kagedåse i køleskabet.

Velbekomme

Del med andreFacebookTwitterGoogle+

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>