Kyllingefad med tomatsauce

        • kyllingefad

Dette skal du bruge:

      • 400 g kyllingefilet
      • 4 friske tomater eller 1 dåse hakkede
      • 2 små løg
      • 2 fed hvidløg
      • 1 chili efter smag
      • Paprika
      • Spidskommen
      • Salt og Peber
      • Frisk oregano
      • 1 håndfuld revet ost
      • 1 kop vand
      • 1/2 hønsebouillon terning
      • 1/2 peberfrugt
      • olivenolie

Sådan gør du:

Skær kyllingen i mundrette stykker og krydr dem med de tørrede krydderier, og steg dem møre i olivenolien. Kom dem over i et ildfast fad og tænd ovnen.

Smid løg, hvidløg og chili i din minihakker og giv det en tur og kom det over på panden og lad det tage lidt farve. Kom de friske tomater over i minihakkeren sammen med den friske oregano og lav det til en tomatsovs, kom det på panden, skyl hakkeskålen med en smule kold vand og hæld det i sovsen. Lad det stå og småkoge i et kvarters tid. Smag til med en halv bouillonterning.

Skær peberfrugten i skiver og placer den ovenpå kødet, hæld sovsen over, og gratiner med revet ost. Lad det stå i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter,

Jeg lavede frisk pasta og en hurtig rodfrugte råkost til

Meget lækkert

Velbekommen

Del med andreFacebookTwitterGoogle+

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>