Langtidsholbar reven citronskal og appelsinskal

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det kan godt være dyrt at købe økologiske appelsiner og citroner at have liggende. I mange opskrifter skal du bruge skal og saft af citron eller appelsin, men det er minimale af mængder der skal til – og resten smider man bare ud. Men det behøver du ikke mere. Med sådan et glas i køleskabet skal du bare tage de mængder som du ønsker – og det holder sig let et år på køl.

Dette skal du bruge

  • 4 citroner eller appelsin
  • Billig vodka
  • evt en knivspids askorbinsyre

Riv appelsin /citron skal på det fine rivejern og kom det i et glas. Pres saften fra en enkelt af frugterne og hæld det over skallen. Hvis du kan få fat i syren, så holder farven sig flottere, ellers kan det godt med tiden blive lidt brunligt – men det smager fint alligevel.  Fyld op med vodka.

Nu har du altid reven skal på lager.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Del med andreFacebookTwitterGoogle+

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>