Mega stærk chili sauce

IMG_1238

Det skal du bruge

  • 1 hel pose blandede chilier fra fryseren – eller resterne fra planterne i efteråret.
  • 3 dl rødvin
  • 2 spsk salt
  • 5 spsk sukker
  • 1 tsk citronsyre
  • 1 tommeltot revet ingefær
  • 3 spsk vodka

Sådan gør du:

Chilierne skæres i mindre stykker og kommes i gryden med rødvin. Resten af ingredienserne MINUS VODKAEN kommes i og koges i ca 15 minutter.

Det hele blendes og hældes gennem en sigte. Det skal nu op at koge igen, og hvis du ønsker saucen tykkere skal den bare koge lidt ekstra. Skold et par glas, og lige inden du er klar til at hælde på glas kommes vodkaen i, så er den konserveret så det kan holde længe.

Jeg brugte rester af Rød Harbanero, Naga Morrish, Golden Cayenne, Chokolate Scots Bonnet og Thai Orange. Jo flere slags styrker og smags nuancer, jo mere lækker en sauce bliver det.

Velbekomme

 

 

Del med andreFacebookTwitterGoogle+

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>