Røsti af rodfrugter

Rodfrugte røsti

Dette skal du bruge:

  • Et halvt kilo blandede rodfrugter – Jeg brugte Rødbede, gul bede, persillerod, pastinak og gulerod.
  • 2 små løg
  • 1 god håndfuld krydderurter fra haven
  • 1 god sjat hakket persille
  • 4 spsk grahamsmel
  • salt og peber
  • 2 æg
  • Til pensling
  • olie

 

Sådan gør du:

Riv alle rodfrugterne på den grove  side af rivejernet (Næste gang tager jeg nok den elektriske i brug – der var meget der skulle rives)

Tag et stykke køkkenrulle og tryg det ned i rodfrugterne mens du presser. Du skal have så meget væde væk som muligt, så de endelige røsti bliver til at arbejde med.

Bland grundigt med groftrevet løg og fintsnittede krydderurter, salt peber, grahamsmel og sammenpisket æg

Lav nu nogle små klatkager på en bradepande, og tryg dem godt ned. De skal være rimelig flade. Pensl dem med olie og bag dem ved 200 i et kvarter, hvorefter du vender dem og giver dem 10 minutter mere

Spis dem som tilbehør til hvad du lige skal have til aftensmad, her fik vi en god lille delle

Velbekomme

Del med andreFacebookTwitterGoogle+

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>