Spicy kyllingesuppe

 

Spicy kyllingesuppe

Hvad skal du bruge?

1 pk kyllingefilet
2 spsk rød karrypasta
3 cm ingefær
4 fed hvidløg
1 rødløg
1 ds kokosmælk
5 dl hønsebouillon
Et par gavmilde sprøjt fra citron flasken
1 spsk brun farin
1 gulerod
1/2 peberfrugt
En halv kop ærter
1 skefuld knuste korriander frø
Frisk oregano
østerssauce

Hvordan

Smid løg, hvidløg og ingefær i din minihakker, og hak det fint. Kom det i den varme olie. Pas på det ikke bliver mørkt. Kød og karrypasta tilsættes, og brunes godt.
Kokosmælk, hønsebouillon, brun farin og citronsaft simre med i en halv times tid.
Guleroden skæres i meget tynde mønter og koger med i 5 minutter, hvorefter de tynde strimler peberfrugt og ærterne kommes i sammen med den friske oregano. Nu skal det bare koge et par minutter mere. Der smages til med østerssauce.

Jeg serverede et lyserødt madbrød til – Men et hvilket som helst andet vil være lækker til. fx Foccasia

Velbekomme

 

Del med andreFacebookTwitterGoogle+

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>