Tomatsauce på glas

 

IMG_1594

Tomatsauce på glas

Ingredienser

  • Så mange cherrytomater du kan få fat på
  • Hvidløg
  • Frisk timian
  • Chili efter behag
  • Salt
  • Olie

 

Skold et henkognings glas og tænd ovnen på 150 grader.

Tomaterne skylles, skæres over på mindten og ligges lagvis med friske krydderurter, hvidløg og hakket chili

Lidt salt skal der også på.

Kom et par spiseskefulde god olivenolie over tomaterne.

Sæt låget løsligt fast (endelig ikke stramme endnu) Stil glassene ind i ovnen, og lad dem stå og hygge sig til de koger. Når de koger skruges ned på lidt over 100 grader, hvor de står og koger videre i en halv times tid. Skru låget fast og lad glassene køle af på eftervarmen.

Nu kan de holde sig lige til du skal have tomatsauce næste gang. Det er bare at blende et glas, og smage det til. Let og lækkert og billigt.

 

Del med andreFacebookTwitterGoogle+

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>