Vodkasyltede chilistykker

IMG_1654 IMG_1653

Jeg havde omkring 15 chilier på mine planter der skulle bruges lidt hurtigt, så jeg skar dem alle i skiver, og kom dem på skoldede glas og hældte vodka over. Nu kan de holde sig til uendeligt, men det får de ikke lov til, vi er storforbruger af chili.

Det gode ved denne metode er, at man ikke ved hvad man får i munden, det kan være en Jalapenos, det kan være en Apache, en basket of fire, en red to black det kan være en Goden Cayenne, en choklate negro, det kan være en Naga, eller en Rød Fatali, eller noget helt andet.  Styrkerne er så forskellige, så du ved ikke om du får brændt hovedet af når du spiser dem til din mad eller det er en dejlig mild smag du får ind i munden. Du kan også komme hele krydderier ved og skiver af hvidløg (Hvidløgene bliver blå når de ligger nede i vodkaen, det ser flot ud og smager godt, denne gang valgte jeg bare den helt enkle og hurtige løsning.)

Skønt tilbehør til maden i løbet af vinteren

Velbekomme

Del med andreFacebookTwitterGoogle+

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>